Vastgoedbeheer zonder zorgen

Wij besteden zorg aan onze opdrachtgevers, voor verhuur zonder zorgen.

Uiteraard adviseren wij u over de verhuurbaarheid van uw vastgoed. Maar we doen meer! Als vastgoedmanager zorgen wij voor een optimale bezetting van uw vastgoed en dat de huurgelden tijdig worden geïncasseerd. We verzorgen een juiste en tijdige correspondentie met de huurder. Wanneer een huurachterstand dreigt te ontstaan, ondernemen wij direct actie door uw huurder actief te benaderen. Als het niet anders kan, schakelen wij namens u een deurwaarder in.

Wij zijn het aanspreekpunt voor de huurders. Of het gaat om onderhoudsklachten, reparatie of noodoplossingen: door het stellen van de juiste vragen bepalen we direct of de onderhoudsklacht urgent is of niet. Hierop wordt proactief actie ondernomen. De huurder kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, een storing melden.

Als vastgoedmanager controleren wij periodiek studentenpanden voor onze opdrachtgevers. Worden de bepalingen uit de huurovereenkomst nageleefd? Zijn er problemen of meldingen van overlast? Als dat nodig is, treden we namens u op. U ontvangt bovendien een rapportage met onze bevindingen (standaard twee keer per jaar).

Bij short-stay en studentenpanden is het gebruikelijk om als verhuurder te voorzien in een contract voor de levering van gas en elektra. Wanneer dit van toepassing is, worden de meterstanden door ons opgenomen en verzorgen wij voor u de complete benodigde servicekostenafrekening met uw huurder.

Met ons online-beheersysteem heeft u 24 uur per dag inzicht in de status van uw pand(en) en kunt u de facturen inzien. De huurder kan met dit systeem online zijn of haar storingen melden.

Kortom: wij nemen u al het werk voor het beheer van uw pand(en) uit handen! 

 

Welke vorm van beheer kiest u?

Financieel-administratief beheer

Financieel-administratief vastgoedbeheer omvat alle financiële zaken rondom het beheer van onroerend goed. Denk hierbij aan het selecteren van de juiste huurder, het opstellen van het huurcontract, het incasseren van de borgsom en het bewaken van betalingen en achterstanden. 

Ontvangen waarborgsommen storten we altijd naar u door.

Technisch beheer van woningen, appartementen en studentenpanden

Onder technisch vastgoedbeheer valt het oplossen van kleine technische problemen tot het organiseren van regulier onderhoud.

Daarnaast organiseert De Steen snelle en vakkundige renovaties van bijvoorbeeld keukens, badkamers en dergelijke.


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info