Waarde optimalisatie binnen uw vastgoedportefeuille

Maak de juiste keuzes om uw investeringsdoelstellingen te behalen.

Uw geld en uw vastgoedbelegging wilt u optimaal laten renderen. De specialisten van De Steen analyseren graag uw vastgoedportefeuille. Niet alleen kijken wij of u momenteel de juiste objecten heeft die passen bij uw beleggingsprofiel maar ook of de huidige functies inspelen op trends en ontwikkelingen binnen de markt. Wilt u zeker weten dat u het optimale resultaat uit uw vastgoedbeleggingen haalt? Neem dan contact met ons op!

Vastgoed wordt door iedereen anders gebruikt. De waarde van vastgoed is niet vanzelfsprekend. Veranderende omstandigheden kunnen een object ongeschikt maken voor een functie. Soms is de functie zelfs niet langer relevant. Dit merkt u door teruglopende huurinkomsten of leegstand van uw onroerend goed.  

Staat uw kantoor-, bedrijfs- of winkelpand leeg of lopen de huurinkomsten terug? Dan is de kans groot dat uw object niet de juiste functie vervult en dat een transformatie of renovatie nodig is. Door vastgoed te transformeren naar een andere functie stijgt de (verkoop)waarde of huuropbrengst. Neem bijvoorbeeld een transformatie van studentpand naar zelfstandige wooneenheden die in aanmerking komen voor huursubsidie. Of denk aan appartementen in een leegstaand kantoorpand.

Kortom: Hoe kan een vastgoedobject zijn waarde behouden? Of nieuwe waarde krijgen? Welke kansen bieden renovatie of transformatie? De Steen identificeert en optimaliseert waarde in bestaand vastgoed en pakt dit vraagstuk in zijn geheel voor u op. Wij geven u snel een deskundig overzicht in de kansen die herontwikkeling van uw vastgoed bieden, een indicatie van de transformatiekosten en het te realiseren rendement.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info